Calandschoen

CALANDSCHOEN HET PARADIJS VOOR GROTE VOETEN!

_D3_7922

Het schoonheidsideaal van kleine voetjes ligt gelukkig ver achter ons en mede dankzij de aanhoudende lobby van Caland/Schoen wordt mooi trendy schoeisel steeds meer geproduceerd in grote maten. Klassiekers maar ook trends voor ‘teens en tweens’ worden gevolgd en wij houden tevens alternatieve stijlen en supervrouwelijke modellen in onze collectie. Zowel een meisje van 11 jaar met smalle voetjes maat 44 als haar 79 jarige oma met dezelfde maat, kunnen onze winkel huppelend verlaten.

Voor zogenaamde ‘moeilijke voeten’ in gewone maten wordt de keuze steeds vrolijker. Daarbij houden wij rekening met diverse breedtematen, halve maten, losse inlegzolen en diverse stijlen.

Wij werken vanuit aantrekkelijke locaties in hartje Rotterdam en Amsterdam met damesschoenen van maat 37 t/m maat 46. Voor heren beginnen we bij maat 47 en ook die collectie wordt steeds breder. Wij nodigen u van harte uit om eens te komen passen en genieten van al die heerlijke schoenen in onze Rotterdamse of Amsterdamse vestiging. Hoewel wij het liefst schoenen in onze winkels verkopen om over pasvorm te adviseren, willen wij inspelen op de toenemende vraag om onze collectie ook online aan te bieden. Via onze webshopkunt u kijken, kiezen en bestellen.

 

Openingstijden en contact

CALAND/SCHOEN Amsterdam

Bilderdijkstraat 66

1053 KV  Amsterdam

Tel: 020-4222521

Fax: 020-3303216

www.calandschoen.nl

www.groteschoenen.nl

 

_D3_7940 _D3_7937 _D3_7932 _D3_7929 _D3_7928

Lopende acties

Profiteer nu van deze leuke actie van Calandschoen

30% korting op alle modellen van Arche!

1402_3_3_copy

De eerste week van december hebben wij een speciale Arche actie. Een week lang zijn alle modellen van dit merk met 30% afgeprijst.

Arche staat voor een onderscheidende, elegante stijl met bijzondere materialen, trendy kleuren en een soepel draagcomfort.

Kom dus snel naar een van onze winkels en profiteer van deze aanbieding, zolang de voorraad strekt. De actie geldt ook in onze webshop