Haringkar Bilderdijkstraat

 Haringkar Bilderdijkstraat

_D3_8150-2

De gezelligste en misschien wel de beste haringkar uit Amsterdam, Jan Schilder en zijn familie maken het elke weer waar.

Bij de Haringkar op de Bilderdijkstraat is het een constant af en aanlopen van mensen uit de buurt. Haring is het hoofdartikel van de kar, maar er wordt ook andere vis verkocht, belegde broodjes, wraps en wat drinken voor erbij. De kar verkoopt haring en broodjes om meteen op te eten of mee te nemen voor thuis. De haring komt uit Noordwijk en is altijd vers.

De familie Schilder uit Volendam is 28 jaar geleden begonnen met de kar in De Clerqstraat. Door de renovatie van de straat, moesten ze verhuizen naar het plekje op de Bilderdijkstraat en dit is hen goed bevallen. De Schilders’ beleven veel plezier van hun kar; de gezelligheid en het sfeertje dat het met zich meebreng. Bovendien zijn ze zelf grote visliefhebbers die staan achter hun producten. Werken in de kar betekent ook dat elke dag anders is door de diversiteit aan klanten. De haringkar heeft daarnaast veel vaste klanten waarvan de Schilders’ precies weten wat hun bestelling is. De vast klantenkring is natuurlijk niet voor niks. Het bewijst zeker dat de Schilders’ goede producten verkopen die goed smaken.
Het meest trots zijn de Schilders’ op het feit dat de kar al zolang bestaat en dat ze gewoon een mooie kleine toko hebben.

Heeft u ook trek gekregen in een lekker stukje haring? Sla de Haringkar vooral niet over tijdens een bezoekje aan de Bilderdijkstraat. De Schilders’ zijn al de derde generatie van hun familie die haring verkoopt en weten dus als geen ander wat een goed stukje vis is! De Haringkar is te vinden op de Bilderdijkstraat ter hoogte van het Kwakersplein. 

Openingstijden en contact gegevens

 

Lopende acties

Profiteer nu van deze leuke actie van Haringkar Bilderdijkstraat

_D3_8155